Een Whisky Cadeau? Shop nu

Twents Honing Tripel 0,75LTR

(0 reviews)
Twents Honing Tripel is het zwaarste bier van de Twentse Bierbrouwerij. De smaak is vol zoet dankzij de toevoeging van de lekkerste honing. Met mooie aroma's van steranijs en koriander.
minus plus
  • Koop 6 voor € 8,25
  • Koop 12 voor € 7,95
  • Koop 18 voor € 7,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Twents Honing Tripel 0,75LTR

Twents Honing Tripel is het zwaarste bier van de Twentse Bierbrouwerij. De smaak is vol zoet dankzij de toevoeging van de lekkerste honing. Met mooie aroma's van steranijs en koriander. Als een bier uit Twente weerspiegelt Twents Honing Tripel ook de lokale trots en het vakmanschap van de regio. Het is een uitnodiging om de smaken van Twente te verkennen.

Ambachtelijk Gebrouwen Tripel

Twents Honing Tripel is met liefde en vakmanschap gebrouwen, wat resulteert in een tripel van hoge kwaliteit. Het brouwproces volgt de rijke tradities van ambachtelijke brouwerijen. Wat dit bier bijzonder maakt, is de toevoeging van honing, die het een subtiele zoetheid en complexiteit geeft. De honingtonen komen mooi tot uiting zonder de balans van de tripel te verstoren. Geniet van de volle smaakbeleving van Twents Honing Tripel. Het bier biedt een harmonieus samenspel van moutigheid, lichte kruidigheid, verfrissende hoppen en een vleugje honing, wat resulteert in een complex maar toegankelijk bier.

Tripel bier

Tripel is een zwaar bovengistend bier, met een hergisting op fles. De kleur varieert tussen blond en amber. Hij heeft meestal een sterke moutige en/of hopbittere smaak. Tripel heeft een alcoholpercentage van 7 tot 10%. Het hoge percentage komt niet noodzakelijk uit de hoeveelheid graan, er wordt eventueel suiken toegevoegd om het hoge alcoholpercentage te bereiken. 

De Twentse Bierbrouwerij 

De Twentse Bierbrouwerij is een ambachtelijke bierbrouwerij, opgericht in 2007. Gevestigd op het monumentale fabriekscomplex Hazemeijer in Hengelo. Hier brouwen ze natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land.

Meer informatie
Soort Tripel
Merk Twents
Land Nederland
Artikelnummer 20170906F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op