Een Whisky Cadeau? Shop nu

Twents Oer Pils 0,75LTR

(0 reviews)
Twents Oer Pils is een donkere Pils met een prachtige schuimkraag en een bitterzoete smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 7,75
  • Koop 12 voor € 7,60
  • Koop 18 voor € 7,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Twents Oer Pils 0,75LTR

Twents Oer Pils is een donkere Pils met een prachtige schuimkraag en een bitterzoete smaak. Deze royale fles van 0,75 liter maakt Twents Oer Pils ideaal voor gezellige momenten met vrienden en familie. Of het nu een barbecue, feestje of ontspannen avond thuis is, dit bier past perfect bij de gelegenheid.

Traditioneel Pilsener & Twentse Trots

Twents Oer Pils is een traditioneel gebrouwen pilsener dat teruggrijpt naar de essentie van de brouwtradities. Het vertegenwoordigt het vakmanschap en de passie van de brouwers in Twente. Geniet van het verfrissende karakter van Twents Oer Pils. Met zijn heldere gouden kleur en evenwichtige smaakprofiel is dit pilsener een uitnodiging voor iedereen die op zoek is naar een klassiek, dorstlessend bier. Als een bier uit Twente weerspiegelt Twents Oer Pils ook de trots van de regio. Het is gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en volgens de hoogste normen van ambachtelijk vakmanschap.

Blond bier

Een blond is een bier met een goudgele kleur. In principe is een blond bier van hoge gisting, blonde bieren van lage gisting worden pils of dort genoemd. De smaak van een blond bier is over het algemeen soepel. De lichte mouten hebben meestal niet zo'n uitgesproken smaak, zodat hop en gist de boventoon voeren. Met name Belgische blonde bieren kunnen door de gebruikte gisten een fruitig boeket hebben.

De Twentse Bierbrouwerij 

De Twentse Bierbrouwerij is een ambachtelijke bierbrouwerij, opgericht in 2007. Gevestigd op het monumentale fabriekscomplex Hazemeijer in Hengelo. Hier brouwen ze natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land.

Meer informatie
Soort Blond
Merk Twents
Land Nederland
Artikelnummer 20170907F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op