Een Whisky Cadeau? Shop nu

Twentsch Kuiernat 0,70LTR

(0 reviews)
Twentsch Kuiernat is een traditioneel Twentsch gedistilleerde drank met 30% alcohol en een zachte smaak van vanille. Het drankje is voornamelijk bekend in Twente en omstreken. Heerlijk om zo te drinken, tijdens de borrel of speciale aangelegenheid.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,70
  • Koop 12 voor € 16,10
  • Koop 18 voor € 15,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Twentsch Kuiernat 0,70LTR

Twentsch Kuiernat, ook bekend als Twents Kuiernat, is een authentiek Twents gedestilleerd drankje met een subtiele vanillesmaak. Met een alcoholgehalte van 30% biedt deze traditionele drank een zachte en smaakvolle ervaring. Oorspronkelijk geworteld in de Twentse traditie, is Twentsch Kuiernat geliefd in Twente en de omliggende regio's. Heerlijk om zo te drinken, tijdens de borrel of speciale aangelegenheid.

Twentsch Kuiernat puur genieten

Geniet ervan puur, als onderdeel van een gezellige borrel of op speciale gelegenheden. Het is ook een uitstekend idee als relatiegeschenk of cadeau voor kenners van unieke regionale lekkernijen! Tevens kan het ook als aanvulling naast een biertje gedronken worden. Wat je zeker ook eens moet proberen is Sorbet op z'n Twents: schep de vruchtjes naar keuze in een glas of coupe, leg het vanille ijs erop en schenk de kruidenbitter erover.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Twents Kuiernat je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Twentse dranken

De lekkerste dranken uit Twente bestelt u eenvoudig en snel bij Budgetdranken.nl. Wat dacht u van een heerlijke fles Twentse kruidenbitter of een origineel Twents likeurtje? Of probeer onze eigen gebrouwen 'Twents Blondje' eens. Twente heeft naast haar fantastische omgeving en pittoreske dorpjes een aantal vooraanstaande regionale distilleerderijen en brouwerijen. Zelfs een Twentse malt whisky worden op authentieke wijze gemaakt met veel zorg en toewijding zoals dat in Twente gebruikelijk is.

Meer informatie
Soort Bitters
Merk Twentsch Kuiernat
Land Nederland
Artikelnummer 20171054F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op