Een Whisky Cadeau? Shop nu

Twentsch Kuiernat 1LTR

(0 reviews)
De Twentsch Kuiernat is een lichtbruine drank met de zoete geur van vanille. De smaak bevat ook de heerlijke tonen van vanille. De afdronk van deze kruidenbitter is zacht en middellang. Deze heerlijke Twentsch Kuiernat heeft een alcoholpercentage van 30%.
  • Koop 6 voor
    € 21,00
  • Koop 12 voor
    € 20,40
  • Koop 18 voor
    € 20,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Twentsch Kuiernat 1LTR

De Twentsch Kuiernat is een lichtbruine drank met de zoete geur van vanille. De smaak bevat ook de heerlijke tonen van vanille. De afdronk van deze kruidenbitter is zacht en middellang. Deze heerlijke Twentsch Kuiernat heeft een alcoholpercentage van 30%. De Twentsch Kuiernat is heerlijk om puur te drinken maar is ook heerlijk als borrel naast een biertje.

Royale hoeveelheid met literformaat

Het literformaat van Twentsch Kuiernat biedt je een royale hoeveelheid van dit traditionele Twentse gedestilleerde drankje met een heerlijke vanillesmaak. Perfect om langer te genieten van de rijke smaak en karakteristieke eigenschappen van deze regionale lekkernij. Ideaal voor liefhebbers van authentieke Twentse dranken of als bijzonder cadeau voor speciale gelegenheden. Ontdek het genot van Twentsch Kuiernat in een groter, literformaat!

Twents Kuiernat puur genieten

Geniet ervan puur, als onderdeel van een gezellige borrel of op speciale gelegenheden. Maar ook zeker bij desserts mag de Twentse Kuiernat niet ontbreken. Om een ‘Sorbet op zijn Twents’ te maken is nodig: 1 bolletje vanille-ijs, 1 bolletje aardbeienijs, Twentsch Kuiernat en vruchten naar keuze. Doe de vruchten in een coupe, schep het ijs erbovenop en schenk vervolgens de kruidenbitter eroverheen.

Twentse dranken

De lekkerste dranken uit Twente bestelt u eenvoudig en snel bij Budgetdranken.nl. Wat dacht u van een heerlijke fles Twentse kruidenbitter of een origineel Twents likeurtje? Of probeer onze eigen gebrouwen 'Twents Blondje' eens. Twente heeft naast haar fantastische omgeving en pittoreske dorpjes een aantal vooraanstaande regionale distilleerderijen en brouwerijen. Zelfs een Twentse malt whisky worden op authentieke wijze gemaakt met veel zorg en toewijding zoals dat in Twente gebruikelijk is.

Meer informatie
Soort Bitters
Merk Twentsch Kuiernat
Land Nederland
Artikelnummer 20171055F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op