Een Whisky Cadeau? Shop nu

V2C Dutch Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
V2C Dutch Dry Gin is een eenvoudige, natuurlijke, rijke en smakelijke gin. Elke fles gin die het V2C label draagt, is een product van tijd, liefde, smaak en toewijding. Dit allemaal voor uw plezier! V2C is begonnen met het maken van gin in 2014. V2C geeft om de natuur, over vakmanschap en over de geest van het leven.
minus plus
  • Koop 6 voor € 33,75
  • Koop 12 voor € 33,15
  • Koop 18 voor € 32,55
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

V2C Dutch Dry Gin

V2C Dutch Dry Gin is een eenvoudige, natuurlijke, rijke en smakelijke gin. Elke fles gin die het V2C label draagt, is een product van tijd, liefde, smaak en toewijding. V2C geeft om de natuur, over vakmanschap en over de geest van het leven. Deze klassieke Nederlandse gin is tijdloos, makkelijk en prima te serveren met bubbel tonic of met een cocktail. De gin heeft in de smaak tonen van verse jeneverbes, Angelica sinaasappel, zoethout, laurier en Sint-Janskruid, de gin is subtiel gekruid met koriander, kardemom, citroen en gember voor de verfijning.

Ambachtelijke Nederlandse Gin

V2C Dutch Dry Gin vertegenwoordigt de ambachtelijke traditie van Nederlandse distillatie. Het is een droge gin die met zorg is gemaakt, met aandacht voor detail en kwaliteit. Deze gin biedt een verfijnde mix van botanicals die zorgvuldig zijn geselecteerd om een uitgebalanceerd smaakprofiel te creëren. Verwacht een harmonieus samenspel van jeneverbes, citrus, kruiden en andere subtiele tonen.

V2C Dutch Dry Gin puur genieten

V2C Dutch Dry Gin is ideaal om puur te drinken, waarbij je de complexe smaken volledig kunt waarderen. Geniet ervan op kamertemperatuur of met ijs om de aroma's vrij te laten komen. Ervaar de uitmuntendheid van Nederlandse distillatie met V2C Dutch Dry Gin, een gin die vakmanschap en verfijning belichaamt. Perfect voor kenners die op zoek zijn naar een gin met karakter en diepgang.

Dry Gin

Gin, een tijdloze klassieker onder de sterke dranken, heeft door de eeuwen heen een bijzondere plaats veroverd in het hart van vele liefhebbers van alcoholische dranken. Deze verfijnde en complexe drank heeft een rijke geschiedenis en een ongeëvenaarde diversiteit aan smaken, waardoor het zowel een favoriet is in chique cocktailbars als een geliefd ingrediënt voor creatieve mixologen wereldwijd.

V2C Gin 

V2C is de enige Amsterdamse Dry Gin. Ontstaan door vier vrienden van de Hotelschool in Maastricht met alle een passie voor eten, drinken, maar vooral de beleving daarvan. De naam ‘V2C’ staat voor Victor de Stuersstraat 2c, het studentenhuis waar we allen hebben gewoond. Ze zijn trots op ons puur Hollandse product. Iedere fles gaat bijna door hun eigen handen. Ons doel: de top tien van de internationale gin markt bereiken. Maak ook kennis met de overige dranken van V2C Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk V2C
Land Nederland
Artikelnummer 20170220G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op