Een Whisky Cadeau? Shop nu

Van Toor Moutwijn Jenever 0,70LTR

(0 reviews)
Van Toor Moutwijn Jenever is gestookt van 100% moutwijn, gemaakt van Schiedamse Moutwijn welke drie maal is gestookt uit mout, rogge en maïs. Een laatste distillatie met traditionele kruiden en botanische bestanddelen vindt plaats in Vlaardingen. Het traditionele blanke distillaat wordt niet gelagerd.
minus plus
  • Koop 6 voor € 26,55
  • Koop 12 voor € 25,95
  • Koop 18 voor € 25,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Van Toor Moutwijn Jenever 0,70LTR

Van Toor Moutwijn Jenever is gestookt van 100% moutwijn, gemaakt van Schiedamse Moutwijn welke drie maal is gestookt uit mout, rogge en maïs. Een laatste distillatie met traditionele kruiden en botanische bestanddelen vindt plaats in Vlaardingen. Het traditionele blanke distillaat wordt niet gelagerd.

Traditionele Nederlandse Warmte in Elke Slok

Van Toor Moutwijn Jenever, gepresenteerd in een fles van 0,70 liter, brengt de rijke traditie van Nederlandse jenever naar voren. Deze ambachtelijke drank is doordrenkt met de warme tonen van moutwijn en traditionele kruiden, waardoor elke slok een nostalgische reis door de Nederlandse distilleerkunst is. Het gebruik van moutwijn als basis voor deze jenever geeft het een karakteristieke diepte en rijkdom. De ambachtelijke productiemethode benadrukt de authenticiteit van het Nederlandse distillatieproces.

Van Toor Moutwijn Jenever is doordrenkt met een zorgvuldig geselecteerde mix van traditionele kruiden. Deze kruiden voegen een unieke complexiteit toe aan de smaak, waardoor het een waarlijk Nederlandse jeneverervaring wordt. De jenever onderscheidt zich door zijn warme en volle karakter. Tonen van mout, graan en kruiden vullen de mond, waardoor een nostalgische sensatie ontstaat die doet denken aan de ambachtelijke distillatie uit het verleden.

Perfect voor Nippen of Mixen

Geniet van Van Toor Moutwijn Jenever puur om de volledige diepte van de smaken te ervaren, of gebruik het als basis voor traditionele Nederlandse cocktails. De veelzijdigheid maakt het geschikt voor diverse drankbelevingen.

Kenmerken van Jonge Jenever

Jonge jenever onderscheidt zich door zijn milde, evenwichtige en aangenaam zachte smaak. De jeneverbessen geven het een lichte kruidigheid en een subtiele aardse toon, waardoor het een veelzijdige drank is die zowel puur als in mixdrankjes kan worden genoten. Een ander opvallend kenmerk is de heldere en kristalachtige uitstraling van jonge jenever, wat aantrekkelijk is voor zowel kenners als nieuwkomers in de wereld van gedistilleerde dranken.

H. van Toor

Van Toor Schelvispekel is ontstaan in de tijd van de VOC toen het gebruikelijk was dat de Vlaardingers hun haring ruilden met specerijen. In de kombuizen waren toen die tijd altijd brandewijn en specerijen te vinden. Wanneer de vrouwen vroegen wat daar onder het schip stond, antwoordden zij 'pekel'. In de wintermaanden vingen de vissers schelvis. De schuilnaam voor hun brandewijn was snel gevonden: Schelvispekel. 

Meer informatie
Soort Jonge Jenever
Merk Van Toor
Land Nederland
Artikelnummer 20170948F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op