Een Whisky Cadeau? Shop nu

Van Wees Jonge Klarenaer 0,70LTR

(0 reviews)
Van Wees Jonge Klarenaer is gemaakt van 6 diverse mout- en graandistillaten, dit in tegenstelling tot 4 soorten van Van Wees Jonge Jenever. Klarenaer Jong is op smaak gebracht met jeneverbessen en een scala aan prachtig smakende en aromatische kruiden.
minus plus
  • Koop 6 voor € 22,65
  • Koop 12 voor € 22,00
  • Koop 18 voor € 21,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Van Wees Jonge Klarenaer 0,70LTR

Van Wees Jonge Klarenaer is gemaakt van 6 diverse mout- en graandistillaten, dit in tegenstelling tot 4 soorten van Van Wees Jonge Jenever. Klarenaer Jong is op smaak gebracht met jeneverbessen en een scala aan prachtig smakende en aromatische kruiden. 

Nederlandse Klasse in Elegante Jonge Jenever

Van Wees Jonge Klarenaer, gepresenteerd in een fles van 0,70 liter, belichaamt de Nederlandse traditie van jonge jenever met een vleugje klasse. Deze verfijnde drank, gedistilleerd door de ambachtelijke experts van Van Wees, biedt een elegante en toegankelijke ervaring van de klassieke Nederlandse spirit. De jonge klasse van deze jenever maakt het een zachte en toegankelijke keuze voor liefhebbers van gedistilleerde dranken. De subtiele graantonen en milde kruiden zorgen voor een plezierige drinkervaring.

Veelzijdigheid in Genot

Geniet van Van Wees Jonge Klarenaer op verschillende manieren. Of je het nu puur drinkt, mengt in je favoriete cocktail of gebruikt als basis voor traditionele Nederlandse drankjes, deze jonge jenever biedt veelzijdigheid in genot. Van Wees, met zijn rijke geschiedenis in de Nederlandse distilleerwereld, blijft trouw aan de authentieke distillatietechnieken. Dit komt tot uiting in de zuivere en traditionele smaak van deze jonge jenever.

Meer informatie
Soort Jonge Jenever
Merk Van Wees
Land Nederland
Artikelnummer 20170941F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op