Een Whisky Cadeau? Shop nu

Van Wees Korenwijn Rembrandt 1LTR

(0 reviews)
Van Wees Korenwijn Rembrandt wordt uit verschillende eaux de vie van granen en granendistillaat bereid. Deze Korenwijn bevat minstens 51% moutwijn. Kenmerkend voor Korenwijn zijn de stroperige, verfijnde smaken en de heerlijke geuren.
minus plus
  • Koop 6 voor € 35,10
  • Koop 12 voor € 34,50
  • Koop 18 voor € 33,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Van Wees Korenwijn Rembrandt 1LTR

Van Wees Korenwijn Rembrandt wordt uit verschillende eaux de vie van granen en granendistillaat bereid. Deze Korenwijn bevat  minstens 51% moutwijn. Kenmerkend voor Korenwijn zijn de stroperige, verfijnde smaken en de heerlijke geuren. TIP: Drink deze Korenwijn aperitief en met een heerlijke haring erbij! 

Kunstzinnige Korenwijn voor Fijnproevers

Van Wees Korenwijn Rembrandt, gepresenteerd in een royale fles van 1 liter, is een eerbetoon aan de Nederlandse kunstenaar Rembrandt van Rijn en biedt een rijke en kunstzinnige beleving van korenwijn. Deze ambachtelijk gedistilleerde drank is doordrenkt met karakter en complexiteit, waardoor het een waar meesterwerk is voor fijnproevers. Van Wees staat bekend om zijn ambachtelijke benadering van distillatie, en de Korenwijn Rembrandt is daar geen uitzondering op. Het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en traditionele distillatietechnieken zorgt voor een authentieke en smaakvolle korenwijn. De Korenwijn Rembrandt kenmerkt zich door zijn rijke complexiteit. De diepe tonen van koren, mout en subtiele kruiden vormen samen een symfonie van smaken die de zintuigen prikkelen.

Perfect voor Genieters

Deze korenwijn is perfect geschikt voor de ware genieter. Geniet ervan op kamertemperatuur om de volledige smaakontplooiing te ervaren en waan jezelf in een tijdperk van kunst en verfijning. Ervaar de kunstzinnige pracht van Korenwijn met Van Wees Korenwijn Rembrandt. Laat je meevoeren door de diepe smaaktonen en de artistieke geest van Rembrandt van Rijn terwijl je geniet van deze ambachtelijk geproduceerde korenwijn. Proost op het goede leven en de Nederlandse meesterschap!

De Kenmerken van Korenwijn

Korenwijn staat bekend om zijn rijke en complexe smaakprofiel. Het heeft een diepe amberkleur en een geur die doet denken aan geroosterde granen, vanille, en kruidige tonen. Bij het proeven onthult korenwijn een fluweelzachte textuur met smaken van gedroogd fruit, eikenhout, en een vleugje karamel. Wat korenwijn echt onderscheidt, is zijn zachte en evenwichtige afdronk. In tegenstelling tot sommige andere sterke dranken, heeft korenwijn een milde afdronk die de complexiteit van de smaken benadrukt.

Meer informatie
Soort Korenwijn
Merk Van Wees
Land Nederland
Artikelnummer 20170949F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op