Een Whisky Cadeau? Shop nu

Vana Tallinn Cream Chocolate 0,50LTR

(0 reviews)

De Vana Tallinn Cream Chocolate is een heerlijke Estse chocolade likeur. De likeur heeft een donkere karamel kleur met heerlijke aroma's van room en chocolade. De likeur is heerlijke te drinken met een blokje ijs of met ijskoffie of heerlijke cocktails. De likeur bevat een alcoholpercentage van 16%.

minus plus
  • Koop 6 voor € 12,15
  • Koop 12 voor € 11,85
  • Koop 18 voor € 11,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vana Tallinn Cream Chocolate 0,50 LTR

De  Vana Tallinn Cream Chocolate is een heerlijke Estse chocolade likeur. De likeur heeft een donkere karamel kleur met heerlijke aroma's van room en chocolade. De likeur is heerlijke te drinken met een blokje ijs of met ijskoffie of heerlijke cocktails. De likeur bevat een alcoholpercentage van 16%. De likeur heeft een zoete en zijdezachte smaak, waarbij de rijke tonen van Vana Tallinn perfect samenkomen met de romige chocolade. Het resultaat is een genot voor de zoetekauw en liefhebbers van aromatische likeuren.

Vana Tallinn Cream Chocolate puur of in de mix

Vana Tallinn Cream Chocolate is geschikt om puur te drinken, met ijs of als smaakvolle toevoeging aan diverse cocktails. De veelzijdigheid maakt het een favoriet voor verschillende gelegenheden. Geniet van deze likeur op kamertemperatuur om de volledige smaakervaring te benutten. Experimenteer ook met creatieve cocktailrecepten of voeg het toe aan desserts voor een verrukkelijke twist.

Vana Tallinn distilleerderij

Door de jaren heen is Vana Tallinn altijd meegegaan met de tijd. Tot op heden is de productie bij de distilleerderij Liviko nooit gestopt, alleen maar gegroeid. Tot nu toe zijn er al minstens 92 miljoen flessen Vana Tallinn gebotteld. Over de hele wereld heeft de likeur zijn populariteit gewonnen. De drank wordt naar ruim 20 landen geëxporteerd, en is het de bestverkochte likeur van Estland. En in de reissector van de landen die in het noorden liggen staat de Vana Tallinn in de top 5 van de meest verkochte merken.

Ontdek ook de overige dranken van Vana Tillinn.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Vana Talinn
Land Estland
Artikelnummer 20170654F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op