Een Whisky Cadeau? Shop nu

Vana Tallinn Likeur 1LTR

(0 reviews)
Vana Tallinn is een heerlijke likeur met een sterke smaak van rum, de likeur is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het recept van de Vana Tallinn is een goed bewaard geheim, het is van de ene likeurmeester overhandigd aan zijn opvolger. Door de mix van vanillestokjes, citroen, sinaasappel en bittere sinaasappel oliën met Jamaica rum is de Vana Tallinn een drank met een unieke fluweelzachte en exotische smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 23,60
  • Koop 12 voor € 23,00
  • Koop 18 voor € 22,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vana Tallinn Likeur

Vana Tallinn is een heerlijke likeur met een sterke smaak van rum, de likeur is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het recept van de Vana Tallinn is een goed bewaard geheim, het is van de ene likeurmeester overhandigd aan zijn opvolger. Door de mix van vanillestokjes, citroen, sinaasappel en bittere sinaasappel oliën met Jamaica rum is de Vana Tallinn een drank met een unieke fluweelzachte en exotische smaak. Door het vleugje kaneel wordt daar een opwindend beetje bittere aroma aan toe gevoegd.

Exotische smaken uit Estland

Vana Tallinn is beroemd om zijn exotische en kruidige smaakprofiel, geïnspireerd op de oude stad Tallinn in Estland. Proef tonen van kruiden, vanille, citrus en andere specerijen die samen een unieke en onderscheidende likeur creëren. Vana Tallinn wordt vervaardigd volgens een traditioneel recept dat teruggaat tot de jaren 1960. Het combineert zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een drankje te creëren dat geliefd is bij Esten en internationale fijnproevers.

Vana Tallinn serveren

Wanneer de Vana Tallinn ijskoud geserveerd wordt is deze het beste van smaak. Ook is deze likeur goed te combineren met warme dranken zoals koffie, maar is het ook goed toe te voegen aan verschillende cocktails. Ervaar de betovering van Estland met Vana Tallinn Likeur, een drankje dat geschiedenis, traditie en smaak in zich verenigt.

Vana Tallinn distilleerderij

Door de jaren heen is Vana Tallinn altijd meegegaan met de tijd. Tot op heden is de productie bij de distilleerderij Liviko nooit gestopt, alleen maar gegroeid. Tot nu toe zijn er al minstens 92 miljoen flessen Vana Tallinn gebotteld. Over de hele wereld heeft de likeur zijn populariteit gewonnen. De drank wordt naar ruim 20 landen geëxporteerd, en is het de bestverkochte likeur van Estland. En in de reissector van de landen die in het noorden liggen staat de Vana Tallinn in de top 5 van de meest verkochte merken. Ontdek ook de overige dranken van Vana Tillinn.

Meer informatie
Soort Rum likeur
Merk Vana Talinn
Land Estland
Artikelnummer 20170653F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op