Een Whisky Cadeau? Shop nu

Villa Massa Limoncello 0,35LTR

(0 reviews)
De Villa Massa Limoncello is een natuurlijk ambachtelijk product. De likeur wordt gemaakt door de schillen van citroen. De likeur is een vakkundig mengsel van citroenen, suiker, water en alcohol. Het is een natuurlijk, traditioneel en eenvoudig productieproces.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,05
  • Koop 12 voor € 12,75
  • Koop 18 voor € 12,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Villa Massa Limoncello 0,35LTR

De Villa Massa Limoncello is een natuurlijk ambachtelijk product. De Italiaanse likeur wordt gemaakt door de schillen van citroen. De likeur is een vakkundig mengsel van citroenen, suiker, water en alcohol. Het is een natuurlijk, traditioneel en eenvoudig productieproces. De Villa Massa Limoncello wordt gepresenteerd in een elegante verpakking. De likeur heeft een alcoholpercentage van 30%.

Zonnige Citroensmaak

Villa Massa Limoncello staat bekend om zijn intense en zonnige citroensmaak. Gemaakt van de beste citroenen uit de Sorrento-regio in Italië, biedt het een frisse en levendige smaakervaring. De fles van 0,35 liter is perfect voor wie op zoek is naar een handzaam formaat om van deze heerlijke Limoncello te genieten. Ideaal voor persoonlijk gebruik of om cadeau te geven.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 0,70 liter biedt Villa Massa je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Villa Massa Limoncello in de mix

Met de Villa Massa Limoncello kan de overheerlijke Villa Massa Tonic worden gemaakt. Hiervoor is nodig: 40 ml Villa Massa Limoncello, 150 ml tonic, ijsblokjes en topje verse basilicum. Schenk de villa massa in een wijnglas gevuld met ijs en vul deze aan met tonic. Roer het geheel voorzichtig door en garneer af met een topje basilicum.

Limoncello; Italiaanse oorsprong

Limoncello vindt zijn oorsprong aan de prachtige Amalfikust en het eiland Capri in Zuid-Italië. De likeur wordt traditioneel gemaakt met citroenen die groeien in deze regio. Het zachte klimaat en de vruchtbare grond dragen bij aan de unieke smaak van Limoncello. De basis van Limoncello bestaat uit citroenschillen die worden geweekt in pure alcohol om de citroensmaak te extraheren. Dit mengsel wordt vervolgens gezoet met suikersiroop om de zoetheid van de likeur te bereiken. Water wordt toegevoegd om de alcoholgehalte te verlagen.

Villa Massa Limoncello

Villa Massa is gesticht door de broers Sergio en Stefano Massa. Het is een bedrijf dat ‘Liquore di Limone di Sorrento’ beter bekend als Limoncello, gemaakt volgens een eeuwenoud traditioneel familierecept. De puur biologische citroenen komen zowel uit de citroentuinen van de familie Massa in Piano die Sorrento, als uit externe tuinen die allemaal gelegen zijn in Sorrento die een strenge herkomst en kwaliteits controle ondergaan. Ontdek ook de overige dranken van Villa Massa Limoncello.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Villa Massa
Land Italië
Artikelnummer 20170662G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op