Een Whisky Cadeau? Shop nu

Villa Massa Limoncello 0,70LTR

(0 reviews)
Deze Villa Massa Limocello is een met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur. De likeur is zacht en fris van smaak en heeft een alcoholpercentage van 30%. Als de Villa Massa Limoncello geserveerd wordt bij -7 is deze het beste van smaak. De Villa Massa Limocello wordt op een ambachtelijke wijze gemaakt doormiddel van de citroenen uit het Sorrento-gebied.
minus plus
  • Koop 6 voor € 17,85
  • Koop 12 voor € 17,25
  • Koop 18 voor € 16,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Villa Massa Limoncello 0,70LTR

Deze Villa Massa Limocello is een met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur. Deze heerlijke likeur is zacht en fris van smaak en heeft een alcoholpercentage van 30%. Als de Villa Massa Limoncello geserveerd wordt bij -7 is deze het beste van smaak. De Villa Massa Limocello wordt op een ambachtelijke wijze gemaakt doormiddel van de citroenen uit het Sorrento-gebied. Geniet van de verkwikkende smaak van Italië met Villa Massa Limoncello, een likeur die de ziel van de zonnige Amalfikust vangt.

Authentieke Italiaanse Traditie

Deze Limoncello wordt vervaardigd volgens authentieke Italiaanse tradities, waarbij de schillen van citroenen worden gemacereerd om de essentie van de vrucht vast te leggen. Sorrento, gelegen aan de Amalfikust, staat bekend om zijn uitzonderlijke citroenen. Villa Massa maakt gebruik van deze hoogwaardige citroenen om een Limoncello van topkwaliteit te produceren. De fles van 0,70 liter is ideaal voor liefhebbers van Villa Massa Limoncello. Het biedt voldoende inhoud om van deze heerlijke likeur te genieten bij verschillende gelegenheden. 

Villa Massa Limoncello puur of in Cocktails

Villa Massa Limoncello kan puur worden genoten als digestief, goed gekoeld, of het kan een verfrissende toevoeging zijn aan verschillende cocktails en mixdrankjes. Naast het drinken van deze Limoncello, kun je het ook gebruiken bij het bereiden van desserts, zoals sorbets en taarten, of als ingrediënt in culinaire creaties.

Familie Massa

Het verhaal van de Villa Massa Limoncello begint in 1890 bij de familie Massa. Hier begon de bereiding van het zelfgemaakte recept dat de basis heeft gelegd voor deze Limoncello. In de citroenboomgaard heeft de plaatselijke Ovale di Sorrento de gaard van de familie altijd kleur gegeven. Deze citroen wordt ook gebruikt bij het maken van de Villa massa Limoncello. Ontdek ook de overige dranken van Villa Massa

Meer informatie
Soort Mix
Merk Villa Massa
Land Italië
Artikelnummer 20170663G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op