Een Whisky Cadeau? Shop nu

Vincent van Gogh Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Vincent van Gogh Gin wordt sinds 1999 gedistilleerd, het is een handgemaakte verfijnde mix van tien verschillende botanische producten afkomstig uit Europa, Afrika, en Noord-Amerika. Door deze geweldige producten kan de Van Gogh Gin een delicate, soepele gin garanderen. De gin is gemengd met smaken van Cassia bas, zoethout en Citrus.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vincent van Gogh Gin wordt sinds 1999 gedistilleerd, het is een handgemaakte verfijnde mix van tien verschillende botanische producten afkomstig uit Europa, Afrika, en Noord-Amerika. Door deze geweldige producten kan de Van Gogh Gin een delicate, soepele gin garanderen. De gin is gemengd met smaken van Cassia bas, zoethout en Citrus. De gin heeft een gladde afwerking met nuances van citroen en amandel. De gin is heerlijk te serveren met tonicwater en ijs. 

Vincent van Gogh Gin

Vincent van Gogh Gin is een gin van uitzonderlijke kwaliteit, Vincent Van Gogh Gin werd geintroduceerd in 1999 en combineert op briljante wijze verleidelijke botanische ingrediënten om zo een uitzonderlijk zachte en complexe gin te creeëren. Vincent van Gogh Gin is een gin met subtiele en pure smaken die harmonieuz in mekaar overvloeien, zachte aroma's van citrusvruchten worden getemperd door hints van zoethout.Het boeket van deze smaken bestaat uit cassia schors en zoethout die zich heerlijk laten combineren. Een zeer plezierige drank die zeer stijlvol is vormgegeven met andere woorden een kunstwerk zoals misschien Vincent van Gogh het zelf zou omschrijven.

Maak ook kennis met de overige dranken van Vincent van Gogh Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Van Gogh
Land Caraïben
Artikelnummer 20170222
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op