Een Whisky Cadeau? Shop nu

Wenneker Triple Sec 0,70LTR

(0 reviews)
Wenneker Triple Sec drank zijn smaak aan een gekoesterd familierecept waarin een sinaasappel distillaat en een kruidig curacao distillaat de hoofdrol spelen. Triple Sec is een echte klassieker; een populaire topper in de likeur familie.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wenneker Triple Sec 0,70LTR

Wenneker Triple Sec drank zijn smaak aan een gekoesterd familierecept waarin een sinaasappel distillaat en een kruidig curacao distillaat de hoofdrol spelen. Triple Sec is een echte klassieker; een populaire topper in de likeur familie. Het is immers een belangrijk element in talloze cocktails. 

TIP: Je kan deze Wenneker Triple Sec ook puur drinken, dan is het al genieten! 

Wenneker Distilleries 

In 1693 werd Wenneker Distilleries opgericht en tot op heden bruist het dynamische familiebedrijf nog altijd! In de loop der jaren heeft Wenneker een goede naam opgebouwd, welke vooral te danken is aan de uitstekende kwaliteit van onze producten. Deze heeft er toe geleid dat de producten inmiddels wereldwijd (in meer dan 50 landen) kan worden gedronken. 

Meer informatie
Soort Mix
Merk Wenneker
Land Nederland
Artikelnummer 20170997
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op