Een Whisky Cadeau? Shop nu

Wilderen Double You Gin 0,70LTR

(0 reviews)

Wilderen Double You Gin is gedistilleerd, gebotteld, gelabeld en verzegeld in Brouwerij en Alcoholstokerij Wilderen. De gin is gemaakt met 21 plantaardige en regionale kruiden, toegevoegd in geheime proporties. Onder andere jeneverbes, hop, roos, bloesem, koriander zijn toegevoegd aan deze gin. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 41,85
  • Koop 12 voor € 41,25
  • Koop 18 voor € 40,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wilderen Double You Gin

Wilderen Double You Gin is gedistilleerd, gebotteld, gelabeld en verzegeld in Brouwerij en Alcoholstokerij Wilderen. De gin is gemaakt met 21 plantaardige en regionale kruiden, toegevoegd in geheime proporties. Onder andere jeneverbes, hop, roos, bloesem, koriander zijn toegevoegd aan deze gin. De smaak van de gin is kruidig en karaktervol, het karakter van deze gin is een welbewuste selectie waar je de verleiding niet kan weerstaan. Het innerlijke conflict van een sterk karakter. Deze gin is zwart als de duivel en puur als een engel.

Dubbel Genieten van Belgisch vakmanschap

Wilderen Double You Gin, gehuld in een prachtige fles van 0,70 liter, belichaamt het rijke Belgische vakmanschap op het gebied van gedistilleerde dranken. Deze gin, gedistilleerd in de beroemde Wilderen Distillery, is een eerbetoon aan de Belgische traditie en biedt een dubbele dosis genot in elke slok. Wat Wilderen Double You Gin echt bijzonder maakt, is het dubbele distillatieproces. Hierdoor worden de aroma's en smaken verder verfijnd, wat resulteert in een gin van uitzonderlijke zuiverheid en complexiteit. Bij elke slok onthult deze gin frisse en kruidige tonen die harmonieus samenkomen. Jeneverbes, citrus en een vleugje specerijen creëren een verfrissend en tegelijkertijd verwarmend smaakpalet.

Wilderen Gin

De brouwerij van Wilderen vertelt ons een vroege geschiedenis, die ons helemaal terugvoert tot het jaar 1642. De brouwerij stond in deze periode op de plaats waar later het bakhuis, de melkerij en het washuis gebouwd werden. Onder het huidige woonhuis kan men nog de dichtgemetselde keldergaten van de brouwerij zien. Wilderen Gin wordt gedistilleerd, gebotteld, gelabeld én verzegeld in Brouwerij & Alcoholstokerij Wilderen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Wilderen Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Wilderen
Land België
Artikelnummer 20170227F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op