Wilt u uw relatiegeschenk fysiek bekijken of zelf selecteren of wilt u samen met onze adviseurs de juiste keuze maken? Dat kan! Wij hebben namelijk ook een winkel/showroom waar u in ontspannen sfeer het juiste geschenk kunt samenstellen. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek een 'Winkel vol Verrassingen!'

Een winkel vol verrassingen!

Naast onze webshops Drankgeschenken.nl, Budgetwijnen.nl en Budgetdranken.nl hebben wij ook een fysieke winkel in het centrum van Haaksbergen (Overijssel). Proef, beleef en geniet van een enorm assortiment van ruim 10.000 artikelen afkomstig uit alle toonaangevende gebieden over de gehele wereld voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar uw favoriete wijn, drank of relatiegeschenk. Kwaliteit, service en een goed advies staan bij ons hoog in het vaandel.

Ook het afhalen van uw bestelling is mogelijk. Betaal eenvoudig met uw pinpas, creditcard, cadeaubon, VVV cadeaukaart of contant. Wij willen u adviseren om vooraf contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen wij voor u controleren of uw bestelling op voorraad is in de winkel.

Uw bestelling afhalen in onze winkel? Volg dan onderstaande stappen.

1) Geef uw bestelling door via e-mail of telefoon;
2) Wacht op uw bevestiging;
3) Haal uw bestelling af in onze winkel.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken