Een Whisky Cadeau? Shop nu

WKD Blue Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
WKD Blue Vodka is licht troebel blauw van kleur met diverse geuren van fruit. De smaak is heerlijk verfrissend.
minus plus
  • Koop 6 voor € 4,65
  • Koop 12 voor € 4,55
  • Koop 18 voor € 4,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

WKD Blue Vodka 0,70LTR

WKD Blue Vodka is een verfrissende en levendige drank die behoort tot de categorie van ready-to-drink (RTD) cocktails. Het is bekend om zijn heldere blauwe kleur en heerlijke smaak, waardoor het een populaire keuze is voor sociale gelegenheden en feestjes. Deze WKD Blue cocktail combineert wodka met een mix van fruitige smaken, waardoor het een verfrissend en zoet karakter krijgt. Het heeft vaak hints van bessen en citrus, wat bijdraagt aan de levendige smaakbeleving.

WKD Blue Vodka puur genieten

WKD Blue Vodka is klaar om te drinken en kan rechtstreeks uit de fles worden geschonken. Het kan ook worden gebruikt als basis voor het maken van kleurrijke en smaakvolle cocktails. Serveer het over ijs voor een extra verfrissende ervaring. De fles heeft een inhoud van 0,70 liter, wat voldoende is voor meerdere drankjes. Ideaal voor feestelijke gelegenheden en momenten waarop je wilt genieten van een lichte en fruitige cocktail.

Smaakvolle kenmerken flavoured vodka

Flavored vodka, ook wel bekend als gearomatiseerde vodka, is een categorie gedistilleerde drank die zich onderscheidt door zijn opvallende kenmerken. Het meest opvallende aspect van flavored vodka is natuurlijk de toegevoegde smaak, die kan variëren van fruitige aroma's zoals bessen, citrus en perzik tot complexere en exotische tonen zoals vanille, karamel, koffie, kruiden en zelfs chocolade.

WKD Original Vodka

WKD Original Vodka is een merk van Alcopop dat wordt geproduceerd door Beverage Brants WKD is begonnen in Engeland maar is bezig met een verovering van heel Europa. Lekker zoete Vodka’s met een alcoholpercentage van 4%.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk WKD
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170787F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op