Een Whisky Cadeau? Shop nu

Ron Zacapa Centenario XO 0,70LTR

(0 reviews)

Ron Zacapa Centenario XO is een verrukkelijke "Dark Rum". Deze rum heeft 12 jaar gerijpt in de bergen van Guatemala. Vele aroma's komen uw neus binnen bij het openen van de fles. Namelijk hints van leer, bruine suiker, bourbon, melasse, pijptabak, fruit, chocolade, cognac boter en cederhout. Daarnaast zijn in de smaak tonen van kruidig eiken, toffee, bruine suiker, ceder en pijptabak waar te nemen.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ron Zacapa Centenario XO 0,70LTR

Ron Zacapa Centenario XO is een heerlijke "Dark Rum" met een rijpingsproces van maar liefst 12 jaar achter de rug. Deze rijping vindt plaats in de bergen van Guatemala. Op de neus zijn hints van leer, bruine suiker, bourbon, melasse, pijptabak, fruit, chocolade, cognac boter en cederhout waar te nemen. In de smaak komen tonen van kruidig eiken, toffee, bruine suiker, ceder en pijptabak naar voren. Vervolgens volgt een lange en verwarmende afdronk met tonen van zoete, zachte specerijen.

XO - Extra Oud

Ron Zacapa Centenario XO, met 'XO' als aanduiding, staat voor 'Extra Oud'. Deze rum heeft een leeftijd van minimaal 6 jaar en wordt gekenmerkt door zijn uitzonderlijke rijping en complexe smaakprofiel. Deze premium rum komt uit Guatemala en vertegenwoordigt het vakmanschap en de rijke tradities van het land. Ron Zacapa wordt wereldwijd erkend als een van de topmerken in de rumwereld. Net als zijn beroemde broer, maakt de XO gebruik van het Solera 23-systeem, waarbij verschillende leeftijden rum worden gemengd voor een consistente en verfijnde smaak.

Prachtige Presentatie en geschenk

De XO wordt geleverd in een elegante en luxueuze fles, die de exclusiviteit en premium kwaliteit van de inhoud weerspiegelt. Ron Zacapa Centenario XO is een uitstekend cadeau voor liefhebbers van premium rum. De prachtige presentatie maakt het ook tot een indrukwekkend geschenk voor speciale gelegenheden. Ron Zacapa Centenario XO is bedoeld om met volle teugen van te genieten. Neem de tijd, ontspan en laat je betoveren door de magie van deze buitengewone rum.

Ron Zacapa Rum

Zacapa rijpt op 2300 meter. Het rijpingsproces vindt langzamer plaats op grotere hoogte, daardoor krijgt de rum een intensere geur, smaak en kleur. Rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid worden vermengt om Zacapa zijn onderscheidende karakter te geven. Dit noemt men het Sistema Solera. Zacapa wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, bekend als “virgin sugar cane honey” Het suikerriet groeit op de vruchtbare, vulkanische aarde van de Guatamalteekse kust.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Zacapa Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Ron Zacapa
Land Guatemala
Artikelnummer 20170134G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op